+373 22 801 500 Lu-Vi 8:00-20:00 Sâm-Dum 08:00-20:00

Cumpără SMART!

Finanțăm achitarea RCA sau Cartea Verde
în 4 rate, 0% dobândă

Află prețul Asigurării

Prețul este stabilit de CNPF. Contactează-ne pentru a afla suma exactă

Semnează finanțarea în MyIute APP

Comod și rapid cu un singur click

Primește Asigurarea

Imprimă asigurarea sau o poți ridica de la orice filială IuteCredit

Află prețul asigurării

Ești interesat să cumperi asigurarea RCA și să achiți în 4 rate cu 0%, fără costuri sumplimentare? Completează formularul de mai jos sau apelează la numărul 022 801 500. Te rugăm să reții că poți cumpăra prima de asigurare RCA cu până la 4 luni în avans.

Contact Us

Asigurarea RCA

Cumpără asigurarea RCA, iar IuteCredit te finanțează și plătești creditul în 4 rate cu 0 cost suplimentar. Prima plată va fi de luna viitoare, însă asigurarea poate fi activată chiar și acum! Adițional la asigurarea RCA, poți obține Cartea Verde și vei achita costul acesteia în 4 rate cu finanțare de la IuteCredit, atunci când vei conduce mașina în afara Republicii Moldova.

Prețul asigurării RCA este reglementat de către Guvern, astfel, oriunde nu ai alege să  perfectezi prima de asigurare, RCA-ul va avea același preț. Pentru fiecare șofer prețul este calculat individual pe site-ul oficial al CNPF

Exemplu achitare RCA: 1000 lei în 4 rate ⇒ 250 lei lunar

 

Plătește în rate

4 rate cu 0 cost suplimentar

Începe achitarea din următoarea lună

Prima plată se face peste 30 de zile, însă asigurarea poate fi activată chiar acum.

Asigură-te în avans

Poți semna noul RCA acum și să-l activezi în ziua când expiră precedentul.

Ce acoperă prima de asigurare?

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie pentru autoturisme și vehicule în Republica Moldova. Dacă ai provocat un accident rutier, asigurarea RCA va acoperi daunele produse proprietății terților sau/și inclusiv pierderile cauzate unei persoane. Asigurarea este valabilă pe drumuri, parcări, curți sau în alte locuri utilizate pentru traficul ordinar, iar dacă nu ai o prima de asigurare valabilă, toate daunele cauzate terților vor fi acoperite din cont propriu.

Sunt acoperite accidentele în Republica Moldova cauzate unor terți:

  • Moarte sau leziuni corporale
  • Deteriorarea sau distrugerea unor bunuri (inclusiv autovehicule)

Cartea Verde protejează interesele terților în cazul pagubelor aduse vieții, sănătății și bunurilor acestora, rezultate din accidente rutiere survenite în afara Republicii Moldova (pe teritoriul statelor membre ale sistemului Carte Verde). Contractele de asigurare se încheie pe o perioadă de la 15 zile până la 1 an.