022 801 500 Lu-Vi 8:00-20:00 Sâm-Dum 08:00-20:00

                                       

IuteCredit Moldova

Cine poate depune o cerere pentru obținerea creditului?
Pot depune cereri toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, cetățeni ai Republicii Moldova sau persoane cu permis de ședere de lungă durată.
Care sunt limitele de creditare?
Oferim sume de la 1.000 la 10.000 lei la prima adresare și până la 35.000 lei în cazul adresărilor ulterioare
Care este rata anuală a dobânzii și durata pe care sunt oferă creditele?
Iute Credit oferă credite cu rata anuală a dobânzii de 17.0%-19.9% pentru un termen de la 2 la 24 luni. Condițiile exacte ale ofertei de creditare pot fi aflate din calculatorul nostru de credite.
Ce reprezintă taxa aferentă a contractului?
Taxa aferentă contractului de împrumut este plata pentru serviciul financiar de precăutare a cererii de credit și de acordare a împrumutului
Ce reprezintă comisionul de garanție?
Comisionul de garanție este plata pentru păstrarea ratei anuale a dobânzii fixe pe întreaga durată a contractului de credit.
În cât timp se aprobă cererea de credit?
Aprobarea cererii de credit depuse în unul din oficiile Iute Credit sau prin intermediul web-site-ului se emite, de regulă, timp de 8 minute.
Ce documente sunt necesare pentru semnarea contractului de credit?
La semnarea contractului de credit veți prezenta doar buletinul de identitate.
Unde poate fi depusa o cerere de credit și unde se semnează contractul de împrumut?
Cererea de credit poate fi depusă în orice oficiu Iute Credit sau prin intermediul formularului on-line. Contractul de credit poate fi semnat în oricare oficiu Iute Credit.
Cum primesc banii și cat durează această procedură?
Suma împrumutului poate fi ridicată în oricare filială Iute Credit, prin intermediul bancomatelor BPay sau în oficiile Poșta Moldovei. La fel, aceasta poate fi transferată pe un cont bancar sau de card deținut de client la oricare bancă comercială din țară.
Aș putea obține un credit dupa terminarea programului în zilele de lucru sau pe parcursul zilelor de odihnă?
Da, puteți ridica suma creditului prin intermediul oficiilor Poșta Moldovei chiar și dupa terminarea programului în zilele de lucru sau pe parcursul zilelor de odihnă.
Cum achit creditul și ce comisioane se percep pentru aceste servicii?
Rambursarea creditului poate fi efectuată prin intermediul oficiilor Poștei Moldovei (comision – 6 lei/plată), sau în reprezentanțele următoarelor bănci: Moldinconbank (comision – 4 lei/plată), Victoriabank (comision – 5 lei/plată), Eximbank (comision – 5 lei/plată), Comerțbank . De asemenea, prin intermediul MyIute, terminalelor BPAy, Oplata.md, Pay.net, Internet Banking, terminalele Qiwi,
Pot solicita o amânare a plății lunare?
Da, vă putem oferi o amânare de scurtă durată a datei de plată. Pentru a beneficia de amânarea plății și a afla condițiile acesteia vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Pot rambursa creditul anticipat?
Da, aveți posibilitatea să rambursați creditul înainte de termenul indicat în contract. Pentru a afla suma exactă spre plată în cazul rambrusării anticipate vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Ce se va întâmpla în cazul în care voi întârzia cu plata lunară pentru credit?
Dacă nu veți introduce plata la timp, vă vom expedia o notificare prin care vă vom aduce aminte de data plății. În cazul unei înârzieri compania noastra suportă pierderi și din acest motiv vom fi nevoiți să vă cerem să achitați dobînda și penalități de întârziere. În cazul în care întâmpinați dificultăți serioase în rambursarea creditului vă sfătuim să ne contactați pentru a găsi o soluție optimă în comun.
Pot depune o cerere de credit prin SMS?
Da, Iute Credit le oferă clienților săi opțiunea de depunere a cererilor de credit prin SMS. Acest serviciu este disponibil pentru acei clienți care au beneficiat în trecut de un împrumut de la Iute Credit sau care dispun de un credit activ, pentru care au achitat deja câteva rate lunare. Pentru a afla mai multe informații despre acest serviciu vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Pot procura bunuri în credit prin intermediul Iute Credit?
Da, puteți procura bunuri în credit din magazinele partenerilor noștri. Perfectarea creditului pentru procurarea bunurilor se efectuează direct în magazin, în acest caz nu este nevoie să vizitați oficiul Iute Credit.