IuteCredit Moldova

Cine poate depune o cerere pentru obținerea creditului?
Pot depune cereri toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, cetățeni ai Republicii Moldova sau persoane cu permis de ședere de lungă durată.
Care sunt limitele de creditare?
Oferim sume de la 500 până la 24.000 lei la prima adresare și până la 70.000 lei în cazul adresărilor ulterioare.
Care este rata anuală a dobânzii și pe ce perioadă pot fi oferite creditele?
IuteCredit oferă credite pentru un termen de la 3 la 48 de luni. Rata anuală a dobânzii poate fi aflata din calculatorul nostru de credite în momentul în care este selectată suma și perioada solicitată.
În cât timp se aprobă cererea de credit?
Cererea de credit se aprobă timp de 7 minute.
Ce documente sunt necesare pentru semnarea contractului de credit?
Pentru semnarea unui credit este nevoie de buletinul de identitate.
Unde poate fi depusă o cerere de credit?
Pentru depunerea cererii de credit puteți alege una din opțiuni: 1. Filialele IuteCredit 2. Aplicația mobilă Myiute 3. Pe pagina web www.iutecredit.md 4. Partenerii IuteCredit
Cum pot primi banii?
Banii pot fi ridicati de la bancomatele IuteCredit 24/7 sau pot fi transferați pe cardul bancar personal.
Aș putea obține un credit în orice zi și la orice oră?
Da, pentru aceasta puteți folosi aplicația mobilă Myiute care este disponibilă 24/7 iar banii îi puteți ridica ulterior de la bancomatele IuteCredit 24/7.
Cum pot efectua achitarea creditul?
Rambursarea creditului poate fi efectuată prin intermediul aplicației Myiute selectând una din metodele de plată oferite sau la următoarele bănci: Moldinconbank, Victoriabank, MAIB, Eximbank. De asemenea, prin intermediul, terminalelor QIWI, BPAy, RunPay, Paynet.
Pot solicita o amânare a plății lunare?
Da, vă putem oferi o amânare de scurtă durată a datei de plată. Pentru a beneficia de amânarea plății și a afla condițiile acesteia vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei IuteCredit.
Pot rambursa creditul anticipat?
Da, aveți posibilitatea să rambursați creditul înainte de termenul indicat în contract. Pentru a afla suma exactă vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei IuteCredit.
Ce se va întâmpla în cazul în care voi întârzia cu plata lunară pentru credit?
Dacă nu veți efectua plata la timp, veți primi o notificare prin care vă vom reaminti de data plății. În cazul unei întârzieri conform contractului de creditare vom fi nevoiți să solicităm achitarea dobândei și penalității de întârziere. Dacă întâmpinați dificultăți în rambursarea creditului vă recomandăm să ne contactați pentru a găsi o soluție optimă în comun.
Pot procura bunuri în rate prin intermediul IuteCredit?
Da, puteți procura bunuri în rate în magazinele partenerilor noștri, perfectarea creditului se efectuează de către consultant direct în magazin.