Timpul trece atât de repede, încât sfârșitul verii deja nu mai pare îndepărtat.

Aveți un copil sau un nepot care urmează să meargă la școală pe 1 septembrie? Felicitări, școala este o perioadă frumoasă și importantă în viața oricărui copil. Dar vine și cu costuri mari la pachet…

Cărți, caiete, haine de școală, calculator, activități extra-curiculare – toate acestea costă mulți bani, iar dumneavoastră, ca oricare părinte sau bunică, vreți să îi oferiți copilului cele mai bune lucruri.

Iute Credit a pregătit un credit special pentru părinți și bunici, pentru a-i scuti de grijile financiare și a le permite să se bucure pe deplin de această frumoasă și emoționantă perioadă de pregătire pentru școală.

Obțineți un împrumut avantajos de la Iute Credit:

  • Doar cu buletinul de identitate, fără certificate de confirmare a venitului. Acceptăm orice venit pe care îl aveți, chiar dacă lucrați sau primiți bani de peste hotare sau venitul dvs. nu poate fi confirmat documentar;
  • Primiți răspuns în doar 8 minute;
  • Primiți banii de la cel mai apropiat oficiu poștal sau direct pe cardul bancar;
  • Cu dobândă fixă pe toată perioada creditului – nu veți fi influențat de cursul valutar.

Iute Credit este prietenul de la care vii să împrumuți bani când ai nevoie, confidențial,  fără teama că vor afla rudele sau alte persoane despre necesitățile tale financiare. Iar copilul tău va merge la școală cu cel mai confortabil ghiozdan– datorită alegerii Dumneavoastră corecte!