Cumpără SMART!


Cumpără RCA Online

Partener în asigurare:

Ai nevoie de asigurarea RCA? Am creat pentru tine posibilitatea să cumperi asigurarea RCA de la compania de Asigurare prin Myiute. Folosește oportunitatea de a economisi achitănd prețul în rate fără nimic în plus. Rapid, comod și online. 

Comletează formularul

Contact form RCA
MicrosoftTeams-image-44.png
Află prețul Asigurării

Prețul este stabilit de CNPF. Contactează-ne pentru a afla suma exactă

MicrosoftTeams-image-45.png
Semnează finanțarea
în MyIute APP

Comod și rapid cu un singur click

MicrosoftTeams-image-46.png
Primește Asigurarea

Imprimă asigurarea sau o poți ridica de la orice filială IuteCredit

Întrebări frecvente

Aceasta este o nouă opțiune care a devenit foarte populară în țările dezvoltate. Prin fiecare achiziție, economisiți bani pentru o stabilitate financiară sau pentru cheltuieli neprevăzute în călătorii.

Consultantul IuteCredit va reveni cu un apel. În apel, veți dicta IDNP-ul și numărul certificatului de înmatriculare pentru a perfecta polița online. La finalul procedurii, veți primi polița pe e-mail.

Da, este suficient să aveți polița în format electronic. Conform legii Nr. 106, Articolul 8 , polița poate fi emisă electronic fără semnătură olografică.

Pentru că astfel dezvoltați obiceiul de a cheltui banii mai rațional și vă asigurați o stabilitate financiară mai mare. Începeți sa divizati chiar si  sume mai mici și transformați această practică într-o regulă.

Accesați portalul oficial al Băncii Naționale, introduceți datele personale și veți vedea informația. 

Conform legii Nr. 106, Articolul 12 prima se stabilește de organele de supraveghere și este unică pentru toți agenții de asigurare. Legea nu permite oferirea de reduceri și/sau bonusuri pentru procurarea RCA.

IuteCredit vă finanțează. Acest lucru înseamnă că IuteCredit va achita polița în locul clientului în valoare deplină, ceea ce înseamnă că polița va fi activă. În schimb, clientul va achita lunar rate către IuteCredit începând cu luna următoare, în baza contractului de credit. Clientul nu va achita nimic în plus. Dacă polița are un preț de 1000 MDL, clientul va achita 4 rate a câte 250 de lei.

Alege achitarea în rate

Cumpără asigurarea RCA, iar IuteCredit te finanțează și plătești în 4 rate cu 0 cost suplimentar. Prima plată va fi de luna viitoare, însă asigurarea poate fi activată chiar și acum! Adițional la asigurarea RCA, poți obține Cartea Verde și vei achita costul acesteia în 4 rate cu finanțare de la IuteCredit, atunci când vei conduce mașina în afara Republicii Moldova.

Prețul asigurării RCA este reglementat de către Guvern, astfel, oriunde nu ai alege să  perfectezi prima de asigurare, RCA-ul va avea același preț. Pentru fiecare șofer prețul este calculat individual pe site-ul oficial BNM

221
Plătește în rate

4 rate cu 0 cost suplimentar

223
Începe achitarea din următoarea lună

Prima plată se face peste 30 de zile, însă asigurarea poate fi activată chiar acum.

222
Asigură-te în avans

Poți semna noul RCA acum și să-l activezi în ziua când expiră precedentul.

Ce acoperă prima de asigurare?

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie pentru autoturisme și vehicule în Republica Moldova. Dacă ai provocat un accident rutier, asigurarea RCA va acoperi daunele produse proprietății terților sau/și inclusiv pierderile cauzate unei persoane. Asigurarea este valabilă pe drumuri, parcări, curți sau în alte locuri utilizate pentru traficul ordinar, iar dacă nu ai o prima de asigurare valabilă, toate daunele cauzate terților vor fi acoperite din cont propriu.

Sunt acoperite accidentele în Republica Moldova cauzate unor terți:

  • Moarte sau leziuni corporale
  • Deteriorarea sau distrugerea unor bunuri (inclusiv autovehicule)

Cartea Verde protejează interesele terților în cazul pagubelor aduse vieții, sănătății și bunurilor acestora, rezultate din accidente rutiere survenite în afara Republicii Moldova (pe teritoriul statelor membre ale sistemului Carte Verde). Contractele de asigurare se încheie pe o perioadă de la 15 zile până la 1 an.