Pot depune cereri toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, cetățeni ai Republicii Moldova sau persoane cu permis de ședere de lungă durată.
Oferim sume de la 1.000 la 10.000 lei la prima adresare și până la 35.000 lei în cazul adresărilor ulterioare.
Iute Credit oferă credite cu rata anuală a dobânzii de 17.0%-19.9% pentru un termen de la 2 la 24 luni. Condițiile exacte ale ofertei de creditare pot fi aflate din calculatorul nostru de credite.
Taxa aferentă contractului de împrumut este plata pentru serviciul financiar de precăutare a cererii de credit și de acordare a împrumutului.
Comisionul de garanție este plata pentru păstrarea ratei anuale a dobânzii fixe pe întreaga durată a contractului de credit.
Aprobarea cererii de credit depuse în unul din oficiile Iute Credit sau prin intermediul web-site-ului se emite, de regulă, timp de 30 minute.
La semnarea contractului de credit veți prezenta doar buletinul de identitate.
Cererea de credit poate fi depusă în orice oficiu Iute Credit sau prin intermediul formularului on-line. Contractul de credit poate fi semnat în oricare oficiu Iute Credit.
Adresele oficiilor Iute Credit și programul de lucru al acestora pot fi accesate aici: www.iutecredit.md/contacts
Suma împrumutului poate fi ridicată în oficiile Poșta Moldovei. La fel, aceasta poate fi transferată pe un cont bancar sau de card deținut de client la oricare bancă comercială din țară.
Da, puteți ridica suma creditului prin intermediul oficiilor Poșta Moldovei chiar și dupa terminarea programului în zilele de lucru sau pe parcursul zilelor de odihnă.
Rambursarea creditului poate fi efectuată prin intermediul oficiilor Poștei Moldovei (comision - 6 lei/plată), sau în reprezentanțele următoarelor bănci: Moldinconbank (comision - 4 lei/plată), Victoriabank (comision - 5 lei/plată), Eximbank (comision - 5 lei/plată), EuroCreditBank (comision - 3 lei/plată).
Da, vă putem oferi o amânare de scurtă durată a datei de plată. Pentru a beneficia de amânarea plății și a afla condițiile acesteia vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Da, aveți posibilitatea să rambursați creditul înainte de termenul indicat în contract. Pentru a afla suma exactă spre plată în cazul rambrusării anticipate vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Dacă nu veți introduce plata la timp, vă vom expedia o notificare prin care vă vom aduce aminte de data plății. În cazul unei înârzieri compania noastra suportă pierderi și din acest motiv vom fi nevoiți să vă cerem să achitați dobînda și penalități de întârziere. În cazul în care întâmpinați dificultăți serioase în rambursarea creditului vă sfătuim să ne contactați pentru a găsi o soluție optimă în comun.
Da, Iute Credit le oferă clienților săi opțiunea de depunere a cererilor de credit prin SMS. Acest serviciu este disponibil pentru acei clienți care au beneficiat în trecut de un împrumut de la Iute Credit sau care dispun de un credit activ, pentru care au achitat deja câteva rate lunare. Pentru a afla mai multe informații despre acest serviciu vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Credit.
Da, puteți procura bunuri în credit din magazinele partenerilor noștri. Perfectarea creditului pentru procurarea bunurilor se efectuează direct în magazin, în acest caz nu este nevoie să vizitați oficiul Iute Credit. Lista partenerilor noștri o găsiți aici www.iutecredit.md/partners.