Back to news

Câștiga un iPhone 15! Participă la campania noastră promoțională

Campanii

Suntem încântați să vă anunțăm că lansăm o campanie promoțională specială, unde premiul mare este un iPhone 15! Toți cei care vor lua un credit cash în perioada 26 aprilie 2024 – 9 mai 2024 vor fi automat înregistrați în tombola noastră. Este o oportunitate unică de a obține unul dintre cele mai recente și inovatoare dispozitive mobile pe piață.

Indiferent dacă aveți nevoie de bani pentru a vă îndeplini visele sau pentru a face față unor cheltuieli neașteptate, acum este momentul perfect pentru a acționa! Fiecare credit cash luat în acest interval de timp vă oferă nu numai resursele financiare de care aveți nevoie, ci și șansa de a câștiga un premiu extraordinar.

Nu ratați șansa de a deveni unul dintre norocoșii câștigători ai unui iPhone 15! Participați acum și puteți fi următorul posesor al celui mai recent gadget Apple!

Pentru a face cunoștință cu regulamentul click AICI!

 

Suntem încântați să anunțăm câștigătorul campaniei noastre promoționale!

Domnul Mihail Brinzan este fericitul câștigător al unui iPhone 15! Campania noastră, desfășurată în perioada 26 aprilie 2024 – 9 mai 2024, a oferit tuturor celor care au luat un credit cash șansa de a câștiga acest premiu incredibil.

Domnul Mihail Brinzan a fost selectat automat în tombola noastră și a devenit posesorul unuia dintre cele mai recente și inovatoare dispozitive mobile de pe piață. Mai jos puteți vedea extragerea:

Felicitări, Mihail Brinzan! Vă dorim să vă bucurați de acest premiu extraordinar și să vă fie de folos în fiecare zi.

Mulțumim tuturor participanților și vă invităm să fiți cu ochii pe noi pentru viitoarele campanii și promoții. Nu ratați șansa de a câștiga premii uimitoare și de a beneficia de cele mai bune oferte financiare!

Cu sinceritate, Echipa iute

More in latest news See all news

iute Moldova, Partener General al Ecomaratonului de la Fetești: Sportul, o formă de autodeterminare

Libertatea economică a persoanei este strâns legată de capacitatea sa de a se menține și a-și îmbunătăți sănătatea, iar practicarea sportului joacă un rol esențial în această ecuație. Este un adevăr simplu pe care compania iute Moldova îl conștientizează și îl practică de mult timp. Astfel, și 2024 devine pentru iute Moldova nu doar unread more
Notificări

iute Moldova la 16 Ani: Continuăm să inovăm pentru viitorul tău financiar

Compania iute Moldova împlinește 16 ani de activitate, perioadă în care a evoluat remarcabil de la un furnizor de credite de consum la un participant important în sectorul financiar al Republicii Moldova. Fondată în 2008, iute Moldova a avansat continuu, iar recent și-a extins aria de servicii printr-un rebranding calitativ pentru a le oferi cliențilorread more
Notificări