Cu ocazia aniversării celor 24 de ani de activitate a ProTV Chișinău, suntem bucuroși că iute Moldova a fost un partener de încredere în cadrul acestui eveniment deosebit.

ProTV Chișinău a rămas o sursă constantă de informații de încredere, de divertisment captivant și de inspirație pentru comunitatea din Republica Moldova. La fel ca și ProTV, ne-am dedicat să oferim servicii de cea mai înaltă calitate comunității noastre. Suntem bucuroși să facem parte din acest eveniment și să împărtășim aceleași valori de integritate, profesionalism și pasiune pentru ceea ce facem.

În acest an, compania noastră, iute Moldova, a sărbătorit, de asemenea, 15 ani de activitate pe piață. De-a lungul acestor 15 ani, ne-am dedicat furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate, devenind un nume de referință pe piața microfinanțării din Republica Moldova și din Europa. Acest succes se datorează oamenilor de mare valoare care au contribuit la realizările noastre.

Sperăm că parteneriatul nostru și relația noastră de încredere cu ProTV Chișinău vor continua să se dezvolte în mod fructuos și să aducă beneficii comunității noastre în ani de acum înainte.

Puteți participa la eveniment timp de 2 minute, urmărind videoclipul AICI!

Cu cele mai bune urări, Echipa iute Moldova!