Cutremurele care au lovit Turcia și Siria au bulversat lumea întreagă, 10 orașe mari în care locuiesc aproape 12 milioane de oameni au fost extrem de afectate de acest fenomen al naturii. Compania IuteCredit Moldova nu rămâne indiferentă față de aceste întâmplări catastrofale și față de oamenii care au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem mândri de colega noastră din Estonia, Goksu Tugay, originară din Turcia,care  a lansat o strângere de fonduri pentru a colecta donații în rândul angajaților IuteCredit Grup pentru a sprijini zonele și familiile afectate din Turcia.

Goksu a decis să colecteze fonduri, deoarece știe ce înseamnă cutremure mari – ea însăși a trecut prin multe dintre ele.

„Imaginați-vă că ești în patul tău noaptea și încerci să fugi iar clădirea ta se prăbușește și rămâi fără bani, îmbrăcăminte sau mâncare. Probabilitatea de supraviețuire este redusă la minim. Atunci când crezi că totul a luat sfărșit, un alt cutremur lovește din nou”.

„Chiar și când toată salvarea se va termina, vor exista familii fără casă, fără copii, fără mame sau tați”, a adăugat ea.

Acum mai mult  ca niciodată trebuie să demonstrăm ca toți noi suntem împreună o forță mare și atunci când este nevoie trebuie să acționăm indiferent de circumstanțe!

IuteCredit Moldova la fel susține această inițiativă, astfel toți angajații vor efectua donații iar compania va dubla această sumă!

Mulțumim mult colegilor noștri pentru receptivitate și implicare în această nobilă acțiune!