Începem anul cu noutăți #iuti și confortabile pentru clienții noștri – acum ai posibilitatea să achiți asigurarea RCA și Cartea Verde în 4 rate egale, fără nimic în plus! 

Prețul asigurării RCA este reglementat de către Guvern, astfel, oriunde nu ai alege să  perfectezi prima de asigurare, RCA-ul va avea același preț. Pentru fiecare șofer prețul este calculat individual pe site-ul oficial al CNPF, iar cu IuteCredit îl poți achita în părți egale.

Ce acoperă prima de asigurare? 

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie pentru autoturisme și vehicule în Republica Moldova. Dacă ai provocat un accident rutier, asigurarea RCA va acoperi daunele produse proprietății terților sau/și inclusiv pierderile cauzate unei persoane. Asigurarea este valabilă pe drumuri, parcări, curți sau în alte locuri utilizate pentru traficul ordinar, iar dacă nu ai o prima de asigurare valabilă, toate daunele cauzate terților vor fi acoperite din cont propriu.

Sunt acoperite accidentele în Republica Moldova cauzate unor terți:

  • Moarte sau leziuni corporale
  • Deteriorarea sau distrugerea unor bunuri (inclusiv autovehicule)

Cartea Verde protejează interesele terților în cazul pagubelor aduse vieții, sănătății și bunurilor acestora, rezultate din accidente rutiere survenite în afara Republicii Moldova (pe teritoriul statelor membre ale sistemului Carte Verde). Contractele de asigurare se încheie pe o perioadă de la 15 zile până la 1 an.

Ai de parcurs doar 5 pași:

1. Solicită asigurarea completând formularul de mai jos

2. Primește un apel de la consultantul nostru

3. Semnează contractul în aplicația MyIute din oricare punct a Republicii Moldova (e posibil și la distanță)

4. Asigurarea este activată. Imprimă asigurarea sau o poți ridica de la orice filială IuteCredit

5. Efectuezi prima plată pentru RCA după 30 de zile

Planifică cheltuielile rațional, cumpără acum plătește mai târziu, fără comisioane ascunse: Află mai multe detalii AICI