De curând spațiul binecunoscutului circuit de la Sculeanca a răbufnit cu huruit de motoare, strigăte de susținere și agitație maximă a suporterilor.Pe data de  5 noiembrie s-a desfășurat una dintre cele mai dinamice și zgomotoase competiții sportive organizate de Federația de Motocross din Republica Moldova, în cadrul căreia circa 50 de motocicliști au făcut show veritabil pe două roți. Și dacă cei mai experimentați își analizau la rece prestația la final, copiii și-au permis luxul de a fi pur și simplu entuziasmați de o experiență fulminantă. Cea de a 4-a ediție a acestei competiții a fost organizată în memoria sportivului Igor Cuharciuc, un tânăr promițător care a devenit campion european la motociclism la vârsta de doar 8 ani, dar în 2017, la vârsta de 14 ani, a fost victima unui accident produs la Campionatul European de Motocross din Cehia.

Unul dintre tinerii susținuți de compania IuteCredit în aspirația sa de a practica motociclismul este și Mihail Golovicichin. Născut în 2006, la doar 10 ani, el era deja campion al Republicii Moldova și premiant la competițiile de motociclism, clasa MX 65, în România și Ucraina. Pasiunea sa pentru acest gen de sport, Mihail a dezvoltat-o de la 5 ani, când tatăl său i-a cumpărat prima motocicletă cu care gonea pe stadionul școlii din plăcere, fără a avea aspirații prea mari. În timp

ambițiile lui Mihail s-au dezvoltat și în 2018 el ajunge campion al Republicii Moldova la motocross, clasa MX 85 și participă deja cu succes la campionate europene.

IuteCredit a fost și partener general al Cupei Europene de Triatlon printre Juniori care a avut loc în această vară la Chișinău. La competiție au participat atunci tineri sportivi din circa 10 țări europene, inclusiv Republica Moldova. De asemenea, IuteCredit s-a implicat și în multe alte proiecte dedicate tinerilor, precum Campania națională de educația financiară, în cadrul căreia a realizat digitalizarea unor programe școlare și a sprijinit financiar adaptarea unor  videouri explicative din seria „Cunoaște sensul banului cu Emily” pentru copiii cu deficiențe de auz în limbaj mimico-gestual.