În spiritul ECO pe care suntem mândri să-l promovăm, am premiat cele mai năstrușnice, inovative, dar și ecologice lucrări artistice realizate din materiale reciclabile care aveau ca personaj principal chipărușul roșu, simbolul companiei noastre.

Concursul Sunt Eco, Sunt iute! s-a desfășurat la 4 iunie în Parcul Afgan din capitală și a adunat foarte mulți copii și adulți dornici de distracții, voie bună și desigur de cadouri. Toți cei prezenți au putut să se bucure de prestația clovnilor, de show și de experiență de neuitat, dar și să se delecteze cu înghețată și vată dulce.

La concurs au participat 11 lucrări în care autorii și-au pus la contribuție imaginația, utilizând materiale care mai de care, de la carton, hârtie,  lemn, până la dopuri de plastic reciclabile.

Zece participanți au plecat de la eveniment cu premii a câte 100 de euro, iar cel mai norocos, dar și creativ, s-a ales cu premiul mare în valoare de 1.000 de euro. Este vorba despre Ecaterina Tuzlova. Ea a prezentat o lucrare originală, care a fost apreciată cu cel mai înalt punctaj oferit din partea vizitatorilor.

Lucrarea mea este inspirată de natură. Am utilizat elemente biodegradabile precum lemnul și materialul textil, dar și reciclabile. Astfel, am încercat să nu dăunez mediului înconjurător. Simbolul IuteCredit l-am confecționat folosind arta croșetatului, care este unul din hobby-urile mele preferate. Mulțumesc tuturor celor prezenți care au apreciat efortul pe care l-am depus și desigur companiei IuteCredit pentru premiul oferit”, a menționat câștigătoarea.

Pe lângă concursul menționat mai sus, nu au lipsit concursurile despre științe ale naturii și activitățile cu materiale reciclabile. De asemenea, toți doritorii au avut posibilitatea să se plimbe cu automobilul electric Tesla, un exemplu de eco-mobilitate.

Prima dată particip la un asemenea eveniment. Mă bucur că asemenea inițiative de promovare a stilului eco de viață sunt susținute de compania IuteCredit. Mi-am adus copiii aici nu doar ca să se distreze, dar și să învețe despre importanța reciclării și utilizării corecte a resurselor disponibile”, ne-a relatat o vizitatoare.

Acest eveniment frumos l-am organizat pentru a celebra aplicația MyIute, care permite clienților noștri posibilitatea să aplice la credit, să primească numerarul și să achite creditul absolut online, fără a ieși din casă. În prezent, 7 clienți din 10 interacționează cu noi prin intermediul aplicației, ceea ce ne-a permis ca timp de un an să salvăm 180 de copaci”, a declarat Lilian Guzun, CEO IuteCredit.

Aplicația mobilă MyIute oferă oportunitatea de a utiliza serviciile noastre și de a primi oferte personalizate sigur, simplu, la distanță. Pentru a afla mai multe detalii despre aplicația MyIute, accesează acest link.

Vino și tu să fii parte a familiei IuteCredit. Descarcă aplicația MyIute și susține abordarea ecologică în domeniul microfinanțării.