IuteCredit Europe a virat 100 de mii de euro în contul Băncii Naționale a Ucrainei pentru a sprijini lupta pentru libertate a cetățenilor acestei țări.

Potrivit lui Tarmo Sild, CEO IuteCredit Europe, compania nu desfășoară operațiuni în Ucraina, însă granița libertății este acum în această țară, unde sunt apărate inclusiv valorile Iute și ale echipei sale internaționale.

Tarmo Sild: „Compania internațională IuteCredit a fost lansată și s-a dezvoltat datorită libertății de gândire și de acțiune a oamenilor, datorită valorilor statului de drept”.

Ajutorul financiar este cea mai rapidă și sigură cale de a susține acum poporul ucrainean, a mai declarat CEO Iute Credit Europe. „Primele zile de război au arătat lumii că ucrainenii au nevoie de resurse și că nu le lipsește curajul și perseverența”, a adăugat Tarmo Sild.

Totodată, IuteCredit Moldova îi sprijină pe ucrainenii care s-au refugiat în țara noastră. Astfel, fiecare angajat al companiei, care a devenit voluntar și participă la campaniile inițiate în aceste zile în susținerea refugiaților ucraineni în Moldova, își păstrează salariul pentru această perioadă. De asemenea, compania acoperă toate cheltuielile de întreținere suportate de angajații IuteCredit Moldova care găzduiesc ucraineni refugiați în țara noastră.

Îndemnăm societatea către activități care vor sprijini și mai mult refugiații din Ukraina, să dăm dovadă că suntem #iuti și solidari 🙂