Compania IuteCredit Europe a emis, în anul 2021, obligațiuni în valoare de 75 de milioane de euro și a fost desemnată „Emitentul anului” de către revista Bond, o publicație de referință pentru emitenții de obligațiuni și investitorii de pe piață, care oferă informații despre oportunitățile de investiții pentru Europa vorbitoare de limbă germană.

IuteCredit Europe a fost premiată din mai multe motive, printre care:

  • a reușit să emită obligațiuni în două sisteme de decontare (Euroclear/Clearstream și Nasdaq CSD);
  • oferta publică s-a desfășurat în patru țări;
  • performanța remarcabilă pe piața secundară drept dovadă că emiterea a fost „sănătoasă”;
  • structura obligațiunilor (pachetul de garanții, clauzele financiare etc.) ce protejează interesele investitorilor;
  • peste 3 000 de investitori.

„Suntem mândri că ni s-a oferit această distincție și apreciem încă o dată efortul depus de către membrii echipei și partenerii noștri pentru atingerea unor rezultate remarcabile”, a declarat CEO IuteCredit Europe, Tarmo Sild.

Despre IuteCredit:

IuteCredit – înființată în 2008 – este una dintre cele mai importante companii europene, fiind specializată în finanțarea persoanelor fizice. Grupul oferă credite de consum prin intermediul filialelor sale. În prezent, IuteCredit deservește clienți din Moldova, Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria, precum și din Bosnia și Herțegovina.

Produsele IuteCredit sunt credite de consum negarantate, cu scadențe între o lună și 48 de luni, și credite garantate cu gaj auto, cu scadențe de până la 72 de luni.

Compania operează propria rețea de bancomate, care sunt utilizate prin intermediul aplicației mobile MyIute. Misiunea IuteCredit este de a crea o experiență extraordinară în domeniul creditelor de consum, depășind așteptările clienților.

www.iutecredit.com