Din data de 15.11.21 la parterul Shopping Malldova, am amplasat un stand pentru a comunica despre tendințele ECO pe care le urmărim de mai bine de un an, prin înlocuirea resurselor epuizabile cu cele digitale! 


Cum anume?

O bună parte din contractele semnate pentru procurarea bunurilor în credit sau accesarea unui credit cash au trecut la semnarea digitală utilizând semnătura OPT sau PKI.

  • OTP (One-time password) este semnare cu ajutorul unui cod primit prin SMS prin ajutorul căruia transmiți acordul vis-a-vis de condițiile contractuale
  • PKI (Public key infrastructure) – este semnătura digitală cu ajutorul Face ID, Fingerprint sau prin intermediul codului de acces la telefon.


Astfel, tona de hârtie amplasată la parter arată câtă hartie am economisit în doar 2 luni, înlocuind semnarea contractelor fizice cu semnarea acestora digital, direct din aplicația MyIute.

De ce am adus toată hârtia la Mall? Pentru că vizualizarea acestor beneficii aduse planetei vine să încurajeze și pe ceilalți să ne urmeze exemplul.  

Anual salvăm:

  • 180 copaci, echivalentul unui parc
  • 12 tone hârtie
  • 307 200 litri de apă
  • 24 000 kwh energie electrică 

Nu ne oprim aici, căci numărul de utilizatori în aplicația mobilă MyIute crește, deci și numărul semnăturilor digitale la fel se majorează!

La fel, am prezentat lansarea rețelei de bancomate în toată țara! Bancomatele sunt de tip cash out, de la ele poți ridica banii cash, indicând doar numărul contractului de aplicare la credit. Actualmente avem instalate 26 de bancomate în diferite localități, de la care ai posibilitatea de a primi banii la orice oră dorești tu, chiar și noaptea 🙂