Venim cu cele mai HOT oferte în credit 0%! Am ales cele mai diverse nișe de produse pentru a-ți satisface orice nevoie cu Shop with Iute. Cumperi acum, plătești mai târziu!

Simplex, Partener IuteCredit

Simplex este lider pe piața în domeniu termo, hidro, obiectelor sanitare și sistemelor de climatizare.

Compania este importatorul oficial al brandurilor precum: Baxi, Vesbo, Metal-Fach și RBM. Chiar dacă ele la moment nu îți spun nimic, e suficient o vizită în showroom-ul lor și te vei convinge că sunt produse exclusive la noi pe piață 🙂 

Uite de ce merită să alegi Simplex:

– dispun de peste 12.000 de poziții termo-hidro pe stoc

– la ei, consultanții îți oferă soluții gratuite și personalizate locuinței sau proiectului tău

– Primești garanție de 5 ani la procurarea oricărei centrale termice 

– Beneficiezi de livrare gratis în raza Chișinăului

Smart, Partener IuteCredit

De 8 ani, Smart pune la dispoziție aproximativ 1 milion de produse din toate categoriile și pentru orice gust: smartphone-uri și laptopuri, TV, tehnică și mobilă de bucătărie, electrocasnice și mărfuri pentru casă.

Compania Smart, de asemenea, este importatorul oficial ale brandurilor precum: Apple, Xiaomi, Asus, HP, Dell, Lenovo, iar pe site-ul lor găsești o mulțime de produse unice pe piața din Republica Moldova!

Hai la shopping AICI

Skillbox, Partener IuteCredit

Învață acum, plătește mai târziu! SkillBox Moldova îți va permite să însușești o profesie nouă chiar acum. Cursuri online de programare, marketing, design, tehnici de management ce pot fi accesate cu împrumut în 0% pe durata a 10 luni (în rate egale).

În total poți accesa peste 100 de cursuri, pentru care, desinestatator poți alege graficul studierii și mentorul care te va ghida. BONUS: după finisarea oricărui curs de la SkillBox, mentorii de la ei te vor ajuta să găsești mai ușor un job!

AurCentru, Partener IuteCredit

Compania activează deja de 5 ani și îți pune la dispoziție mai mult de 200 accesorii.

Showroom-ul lor este amplasat chiar în inima Chișinăului, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 64. În toată gama lor de produse poți accesa oferte cu 0% + cadouri garantate!


P.S. AurCentru efectuează și livrări în toată Moldova, timp de 2-3 zile lucrătoare 🙂 

Dacă te interesează și alte nișe cu achitare în rate egale și fără comision adițional, accesează pagina Shop with Iute și hai la cumpărături avantajoase!