Avem o noutate mega #iute!

Zilnic muncim la crearea celor mai bune condiții pentru clienții noștri, de această dată am lansat suplimentar o nouă metodă de plată în parteneriat cu Moldova Agroindbank. Acum orice client IuteCredit poate achita GRATUIT ratele lunare prin intermediul tranzacțiilor online.

Profită de comision 0% la achitare prin aplicația mobilă MAIBank sau alege Internet Banking Maib din metodele de plată disponibile aici. Pentru orice operațiune efectuată către IuteCredit, indiferent de valoarea tranzacției nu vei achita nimic!

Și dacă nu am internet sau bateria la telefon s-a descărcat? Ratele la credit mai pot fi plătite prin intermediul celor circa 150 de terminale de autoservire MAIB, instalate în sucursale, centre comerciale, supermarketuri etc.. Pentru această alegere se percepe comision unic în valoare de 5 lei.

Poți achita la terminale de autoservire atât cu numerar, cât şi prin intermediul unui card bancar. Dacă ai introdus în terminal o sumă mai mare decât rata lunară, poți folosi restul pentru achitarea unui alt serviciu sau suplinirea cardului.
În același timp, poți solicita chitanța cu codul de rest, pe care îl vei utiliza ulterior pentru plata serviciilor de telefonie mobilă, internet, televiziune.

Fiind partizani ai digitalizării, te încurajăm să utilizezi varianta digitală a efectuării plăților, nu vei pierde timp, nu vei sta în rând, nu trebuie să te deplasezi și este Gratuită 😊 Fii cu ochii pe noi, vom reveni și cu alte noutăți plăcute 🙂