Schimbarea începe de la fiecare persoană în parte, uite de ce optăm să încurajăm societatea să se vaccineze împotriva Covid-19: 

Vaccinarea protejează persoanele vaccinate și pe cele din jurul lor care sunt vulnerabile la boli, reducând riscul de răspândire a coronavirusului la membrii familiei, colegii de școală sau de birou, prieteni, vecini și alte persoane din comunitate.

Când într-o populație sunt suficiente persoane imune la o boală infecțioasă, este puțin probabil ca boala să se răspândească de la om la om. Aceasta se numește „imunitate colectivă”, iar acest lucru dorește să îl promoveze și întreaga echipă IuteCredit.

În acest fel vaccinurile îi protejează indirect pe cei care sunt vulnerabili la boli. Înseamnă că persoanele care nu pot fi vaccinate, de exemplu pentru că au vârsta prea mică sau sunt alergici la componentele vaccinurilor, beneficiază în urma vaccinării celorlalți deoarece boala nu se poate răspândi ușor în comunitate.

De exemplu, pentru a asigura imunitatea colectivă împotriva rujeolei, autoritățile de sănătate publică recomandă ca 95% din populație să fie vaccinată cu două doze de vaccin antirujeolic.

În plus, programele de vaccinare contribuie la reducerea impactului social, psihologic și financiar al bolilor asupra persoanelor și guvernelor, reducând presiunea asupra sistemelor de sănătate și de asistență socială și permițând oamenilor să-și continue activitățile productive, de exemplu educația și munca.

Ce zici, am fost suficienți de convingători? Dacă da, uite cum primești remunerarea:

Totul este foarte simplu: prezintă-te cu certificatul de vaccinare la orice filială IuteCredit și vei primi – 10% reducere la credit, iar detaliile despre locațiile noastre sunt AICI