Fiind într-un pas cu digitalizarea, compania IuteCredit iarasi schimbă și simplifică procesele de creditare și achizitionare de bunuri pentru întreaga societate. Ei au inceput cu aplicatia mobilă MyIute, ce a fost lansată la sfârșitul anului 2020, iar astăzi sunt deja 43 000 utilizatori ai acestei aplicații, ce-ți permite să accesezi și să îți gestionezi creditul total de la distanță.

Însă IuteCredit nu se oprește aici, de curând, a fost lansat un nou proiect – Shop with Iute. Filosofia acestui proiect constă în următoarele: Nu mai cumpăra jumătăți de produse,  judecând după bugetele care uneori ne fac festa și nu sunt la nivel cu ceea ce îți dorești. Cu Shop with Iute cumperi și beneficiezi acum de produsul dorit iar plata o faci mai târziu. Pentru mulți din noi nu este o noutate că, cu clasicul credit 0% nu poți procura chiar tot ce vrei pentru că deobicei sortimentul la această ofertă este mai restrâns. Oferta Shop with Iute sparge tiparele și aduce consumatorului absolut tot sortimentul partenerului IuteCredit cu 0% credit

Pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor, Shop with Iute vine să soluționeze managementul financiar al oricărei persoane, pentru că chiar dacă nu ai toată suma la mână, poți cumpăra bunul dorit acum, achitând în rate valoarea bunului, fără comisioane adiționale, sau cu alte cuvinte: credit 0%.

Deci, cum poți cumpăra prin Shop with Iute?

E simplu, pentru a cumpăra prin Shop with Iute, trebuie să ai la tine doar 2 lucruri: să știi ce vrei și un telefon, atât. În magazinele unde este integrat SWI, toți consultanții cunosc cât e de ușor să depună o cerere pentru ca în final consumatorul să beneficieze de credit 0% pentru bunurile achizitionate. 

Probabil deja te-ai întrebat de ce ne trebuie un telefon? De telefon, vei avea nevoie în momentul verificării identității și semnării contractului în aplicația MyIute. Și să nu te miri când consultantul dintr-un magazin iți va cere numărul de telefon, nu îți face curte, atât are nevoie ca să aplice pentru această ofertă. După această nu îți rămâne decât să semnezi contractul prin cod unic primit prin SMS și pleci acasă cu produsul dorit.

Ce produse poti cumpăra cu Shop with Iute?

Din magazinele unde este Shop with Iute poți cumpăra orice produs iți dorești tu, principalul factor este suma minimă, care trebuie să înceapă cu 500 de lei. Dar nu e problemă nici aici, poți cumula mai multe produse pentru a depăși suma minimă.

De unde poti cumpara cu Shop with Iute?

Acest proiect este DEJA integrat în magazinele din toată Moldova unde găsești produse pentru orice gust: începând cu electrocasnice, fashion, telefonie mobilă și terminând cu biciclete electrice sau chiar motociclete.

Urmărește-ne, rețeaua de magazine partenere crește zilnic…

Lista magazinelor o găsești AICI

Shopping plăcut și Iute!