Dragi prieteni, cu siguranță fiecare dintre voi adoră momentele de relaxare și mai cu seamă atunci când se poate răsfăța cu o procedură de masaj. Pentru că ne pasă de bunăstarea voastră, și pentru ca suntem promotorii cheltuielilor raționale venim cu o soluție.

În colaborare cu Topshop am pregătit o Ofertă specială: acum puteți achiziționa dispozitive pentru masaj în doar 3 RATE, fără DOBÂNDĂ și COMISION, de la 733 MDL/lună. Te poți răsfăța oricând dorești, fără a ieși din casă, iar în 3 luni de achitare a ratelor îți răscumperi luni întregi de sesiuni la saloanele de masaj.

Pentru aceasta, ai de parcurs 2 Pași. Pasul 1: Alege unul din dispozitivele Partenerului TopShop:

 • Dispozitiv pentru masaj Wellneo 3D Shiatsu

  Acest model îți pune la dispoziție 4 proceduri: masaj shiatsu, masaj circular, termoterapie și aromaterapie. Este potrivit pentru profilaxia durerilor de spate, gât și a coloanei vertebrale. Îl puteți procura în 3 RATE, la 899 MDL/lună.

 • Dispozitiv pentru masajul spatelui și al gâtului Wellneo Shiatsu 4 în 1

  Acest model îți oferă 4 tipuri de masaj:
  – masaj Shiatsu ce te ajută să ameliorezi disconfortul muscular
  – masajul circular ce înlătură disconfortul din partea superioară și cea inferioară a spatelui
  – termoterapia pentru o mai bună circulație a sângelui
  – terapia cu vibrații ce elimină disconfortul din zona coapselor.
  Îl puteți procura în 3 RATE, la 999 MDL/lună.

 • Aparat pentru masaj Wellneo Shiatsu 5 în 1

  Acest dispozitiv vă pune la dispoziție 5 proceduri pentru îmbunătățirea stării generale a corpului. Te poți bucura de: Termoterapie, masaj pe bază de vibrații, masaj cu compresiune, masaj cu utilizarea tehnicii petrisajului, masaj Shiatsu profund, masaj Shiatsu pentru zona gâtului. Acest model îl puteți procura la preț de 1499 MDL, în 3 rate.

 • Dispozitiv pentru masajul spatelui și al umerilor Wellneo Shiatsu

  Acest model este perfect pentru coloana vertebrală și pentru zona lombară. Masează în 4 zone: zona cervicală, zona sacrală, zona spatelui, fese și coapse. Acest model îl puteți procura la preț de 733 MDL, în 3 rate.

 • Dispozitiv cu presopunctură pentru masajul picioarelor Wellneo

  Este cel mai perfect model pentru a vă relaxa din plin după serviciu. Pe lângă masajul Shiatsu și terapia prin compresia aerului, acesta dispune de 60 de role de presopunctură ce funcționează în tandem, oferindu-ți senzația celui mai profesionist masaj. Îl puteți achiziționa la preț de 899 MDL, în 3 rate.

Pasul numărul 2: Descarcă aplicația MyIute pentru a semna contractul chiar de la tine de pe canapea

Pentru a face cumpărătura nu mai este necesar să ieși din casă, descarcă aplicația mobilă MyIute și semnează contractul direct în aplicație la distanță, iar partenerii noștri vor avea grijă să-ți livreze produsul.

Pe lângă semnarea contractului la distanță, în MyIute îți oferă: 

 1. Posibilitatea de a achita ratele în aplicație 
 2. De a efectua prima suspendare absolut gratuit. Dacă s-au acumulat cheltuieli neplanificate, prima suspendare a ratei în MyIute este gratuită.
 3. Certificat de închidere a creditului gratuit. Atunci când vei închide creditul, vei  avea nevoie de o dovadă oficială ca nu mai deții restanțe financiare, iar prin MyIute îl obții Gratuit.

Aplicația o poți găsi aici: Android https://bit.ly/3wX06wS și aici: iOS https://apple.co/3wXIEJ0

P.S. Pe lângă „Mulțumesc-ul” ce îl vei primi de la corpul tău, să știi că și Planeta îți va fi recunoscătoare, pentru că la semnarea contractului în aplicația MyIute, nu mai utilizăm hârtie, o faci direct în aplicație cu ajutorul telefonului personal.

Ahhh da, oferta este valabilă până pe 30 mai, luna curentă! Shopping plăcut!