Atunci când ai mai multe credite, la 2-3 companii de finanțare, fie ele bănci comerciale sau companii de microfinanțare, conform contractului, trebuie să achiți dobânzile și comisioanele la fiecare companie în parte. Tocmai din acest motiv IuteCredit vine cu un produs avantajos: refinanțarea creditelor existente și includerea acestora în unul unic, cu costuri mai mici.

Ce presupune operațiunea de refinanțare ale creditelor de la alte companii?

IuteCredit achită creditele tale la alte companii și îți prezintă condiții mai avantajoase de creditare. De ce zicem mai avantajoase? Nu în zădar, citește mai departe articolul și te vei convinge!

Sunt 2 situații în care poți opta pentru refinanțarea creditelor:

 1. Închidem doar creditele existente la alte companii sau bănci
  Poți să depui o cerere de creditare prin care să închizi doar creditul deținut la alte organizații de creditare nebancare  sau bănci, fără a primi o anumită sumă de bani la mână.
 2. Închidem creditele existente + primești o sumă cash
  Poți închide creditul/creditele din alte companii/bănci și în același timp, primești o anumită sumă de bani cash, direct din bancomatele IuteCredit, prin transfer pe cardul personal, ridici banii la poștă.

Important! Majoritatea companiilor anulează comisioanele de administrare  și dobânzile pentru lunile încheiate prealabil.


Solicită recalcul de la companiile la care ai credit. Întrebarea cheie pe care trebuie să o adresezi este:
<<Dacă achit în ziua X, faceți vă rog un recalcul pentru împrumutul meu>>,  ulterior cu răspunsul acesta vă adresați la echipa IuteCredit pentru refinanțare.


Ce câștigi dacă deții acest răspuns?

Odată ce ți se va face recalcul de închidere prealabilă a creditului, nu mai achiți costuri la 2-3 companii dar la una singură. 

De ce să aplici la noi?

 • Aprobăm sume mai mari
 • Termene mai mari la credite
 • Rate lunare mai mici
 • Aplicare rapida, și încă mai rapid aprobăm
 • Aplici doar cu buletinul
 • Fără comisioane ascunse
 • Servicii disponibile 24/7

Cum poți aplica pentru refinanțarea creditelor?

Pentru a putea aplica în cadrul proiectului de refinanțare ai 3 opțiuni la alegere:

1. Online, aplicare pe site-ul web sau prin intermediul aplicației MyIute, unde poți:

 • Aplica pentru credit online
 • MyIute îți va identifica și verifica identitatea
 • Semna contractele online, iar noi facem transferul necesar de la distanță, raportându-ne la una din situațiile de mai sus.

2. Depune cererea la telefon – 022 801 500

3. Vizitează cea mai apropiată filială de tine, găsești mai multă informație aici.

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru refinanțare?

Oricare ar fi opțiunea ta, online/fizic sau telefonic, este necesar să deții buletinul de identitate, iar opțional ar fi contractul/contractele cu alte companii de finanțare și suma după recalcul.

Dacă ți-au rămas neclarități sau ai întrebări, nu ezita să contactezi echipa IuteCredit pentru mai multe detalii, suntem la un click distanță aici.