Cum funcționează serviciul de plată în microfinanțare și ce trebuie să știți înainte să aplicați pentru un asemenea credit?

Drept companie de microfinanțare și fintech, focusată într-o mare parte pe împrumuturi în rate, Iute Credit deservește în prezent mai bine de 200 000 de clienți activi în Europa.
Însă, cum funcționează serviciul de achitare a ratelor lunare în microfinanțare și care factori e musai să le știți înainte de a aplica pentru un asemenea credit? Iute Credit este o companie fondată în Estonia, focusată într-o mare parte pe împrumuturile în rate, cu o perioadă medie de 18 luni.

Suntem disponibili oricând și oriunde, pentru a oferi credite și alte servicii online, fără necesitatea de a ieși din casă.
Dacă aveți nevoie de un credit, accesați website-ul www.iutecredit.md și aplicați o cerere de împrumut online. O puteți face, de asemenea, pe pagina noastră de Facebook, Instagram, sau la telefon: 022 801 500.

Ce trebuie să știți înainte de a obține un împrumut rapid și simplu?

Să ne imaginăm că aveți nevoie de un nou telefon, TV, Laptop sau tabletă, planificați să faceți reparație în casă sau să plătiți pentru anumite facturi. Iute Credit este disponibil să vă ofere ajutorul necesar printr-un împrumut rapid și simplu. Va fi nevoie să întreprindeți doar câțiva pași.

Tot de ce e nevoie e să completați cererea pentru împrumut. Va dura doar 1 minut! O puteți face online pe website-ul nostru www.iutecredit.md sau vă așteptăm cu drag în filialele noastre. Introduceți numele, ID-ul și data de naștere, numărul de telefon și bifați acordul de confidențialitate a datelor.
Ulterior, alegeți suma creditului de care aveți nevoie și perioada. Suma ratelor lunare vor fi calculate mai târziu, în funcție de suma și perioada de plată selectată. În mai puțin de 8 minute veți primi un răspuns referitor la cererea de împrumut. Acum, puteți ridica banii din filialele noastre sau de la oricare oficiu poștal.

Cum are loc calculul plăților lunare?
Suma ratelor lunare este calculată în funcție suma creditului și perioada de plată selectată. Să facem un exercițiu de imaginație: suma lunară de plată a unui frigider care costă 500 euro, pe o perioadă de 12 luni, va fi 56.4 euro. În total, va ieși suma de 676.80 euro, dintre care 176,80 euro reprezintă dobânda și comisioanele.

Cum funcționează achitarea?
Data de plată a ratei lunare este fixă și rămâne neschimbată în fiecare lună – aceasta reprezintă termenul în care va trebui să efectuați achitarea pentru fiecare lună. Asigurați-vă că veți ține minte când se apropie ziua de plată în fiecare lună, ca să vă asigurați că ați planificat suficiente fonduri pentru acest lucru. Încă o metodă care vă va ajuta să plătiți la timp este să setați un transfer de bani automat prin intermediul internet banking-ului. Aceasta ar putea fi o soluție sigură și convenabilă pentru majoritatea.

Toate informația necesară, referitor la data de achitare, numărul contractului sau rata lunară spre achitare o veți afla obligatoriu la semnarea contractului în filiala Iute Credit sau prin intermediul partenerilor noștri. Dacă ați aplicat pentru un împrumut pe website, veți primi toată informația necesară prin email. De asemenea, ați putea să efectuați plata la oficiile poștale sau la băncile din apropiere.

Cu toate acestea, e important să știți că nu acceptăm bani cash în filialele Iute Credit. NB! Nu uitați să adăugați numărul contractului când efectuați plata, fie că o faceți online sau în filială. Suntem întotdeauna deschiși să vă oferim informația de care aveți nevoie!

Dacă aveți întrebări referitor la serviciile Iute Credit, nu ezitați să ne contactați. Accesați www.iutecredit.md, info@iutecredit.md, sau apelați-ne la 022 801 500. De asemenea, vă așteptăm și în filialele noastre.