Aflați care diferența dintre microcredit rapid și împrumut pe zi (termen scurt) și care e cea mai bună opțiune oferită de Iute Credit.

Care este diferența dintre microfinanțare și împrumuturile pe termen scurt?
Drept o companie de microcreditare și fintech, focusată mai mult pe împrumuturile în rate, Iute Credit are mai bine de 200000 de clienți activi în Europa. Suntem întotdeauna fericiți să informăm potențialii noștri clienți despre specificul și caracteristicile creditelor pe care le oferim. Să o luăm simplu – afacerea noastră este microloans, mai precis împrumuturi în rate, constând în plăți lunare egale.
Filosofia noastră este să oferim împrumuturi celor care au venituri modeste – credem că, chiar și un credit mic poate contribui la realizarea unei schimbări sporite în viața oamenilor. Creditul în rate permit clienților noștri să cumpere bunuri sau să plătească pentru servicii care îmbunătățesc calitatea vieții. Poate că este vorba despre un computer nou sau un frigider, un credit în rate este un împrumut în care principalul aferent, dobânzile și alte taxe trebuie rambursate conform unui program lunar convenit de comun acord. Produsele de împrumut ale Iute Credit reprezintă credite de consum negarantate, cu perioadele cuprinse între 1 lună și 36 de luni și împrumuturi auto cu scadențe de până la 60 de luni. Cu toate acestea, serviciile noastre nu ar trebui confundate cu împrumuturile scurte, deoarece acest tip de serviciu este diferit de serviciile pe care le oferim. Punct-cheie! Cel mai important, microfinanțarea permite clienților să ia credite mici, rezonabile, sigure, și în conformitate cu practicile de creditare etică. Citiți mai multe despre filozofia și împrumuturile noastre pe https://iutecredit.md/products/

Ce este creditul pe termen scurt și cum se diferențiază de creditele Iute Credit?
Un credit pe termen scurt este un tip de credit cu dobândă mare, bazat pe veniturile și profilul de credit al debitorului. Acest tip de credit este de regula, legat de data următorului salariu al debitorului (datele și cifrele relevante trebuie prezentate obligatoriu creditorului) și are rate de dobândă ridicate pentru creditul pe termen scurt.

Multe surse financiare consideră acest tip de împrumuturi, dubioase, datorită dobânzilor ridicate și clauzelor ascunse care, pot încasa în cele din urmă, taxe suplimentare debitorilor. Mai mult, împrumuturile în rate sunt în general considerate mai sigure și mai accesibile decât cele pe termen scurt. Cel din urmă tip de împrumut, ar putea să provoace consecințe dacă rămâneți în urmă cu plățile sau vă confruntați cu anumite dificultăți financiare.

Negocierile cu furnizorul de împrumut pentru a ajunge la un acord reciproc cu privire la planul dvs. de plată ar putea deveni o dificultate datorită condițiilor stricte oferite de companie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre varietatea de împrumuturi, asigurați-vă că sursa de informare este una credibilă și relevantă. Atunci când comparați diferite opțiuni, este important să cunoașteți capacitatea dvs. financiară față de suma de bani de care aveți nevoie pentru împrumutul acoperit. De asemenea, acordați atenție ratelor dobânzilor și oricăror taxe suplimentare pe care veți fi obligat(ă) să le plătiți. Dacă aveți întrebări referitor la serviciile Iute Credit, nu ezitați să ne contactați. Accesați www.iutecredit.md, info@iutecredit.md, sau apelați-ne la 022 801 500. De asemenea, vă așteptăm și în filialele noastre. Iute Credit este o companie fondată în Estonia, care se focusează mai ales pe împrumuturi în rate, cu o perioadă medie de 18 luni. Suntem disponibili oricând și oriunde, oferind servicii creditare online, fără să ieșiți din casă.

Dacă doriți să solicitați un împrumut rapid și simplu, accesați site-ul nostru www.iutecredit.md și aplicați pentru un credit online. De asemenea, suntem disponibili și prin Facebook, Instagram sau prin telefon: 022 801 500.