Stimate client, mulțumim mult pentru contribuția la campania #Bunicilor_stați_acasă, prin achitarea ratei lunare la timp sau închiderea anticipată a creditului.  

În această perioadă dificilă, echipa Iute Credit Moldova împreună cu Misiunea Socială „Diaconia”, dă start campaniei #Bunicilor_stați_acasă!

Persoanele vârstnice sunt cele mai vulnerabile în fața pandemiei COVID-19. În contextul situației excepționale declarate în țară și a carantinei, bunicii sunt cei care rămân fără ajutorul necesar și produse de primă necesitate.

 În cadrul campaniei, ne-am propus să livrăm produse alimentare, de igienă și articole sanitare,  persoanelor în etate pentru a nu-i expune riscului de contaminare, prin ieșiri urgente din casă.  

„Am decis să oferim sprijinul nostru persoanelor ajunse la vârsta de aur, deoarece anume ei sunt acum cei mai fragili și expuși pericolului pandemiei de coronavirus. Mulțumim Misiunii Sociale Diaconia pentru că s-a alăturat inițiativei Iute Credit Moldova de a oferi sprijin bunicilor din zonele vulnerabile. Este admirabilă dedicația dumnealor, de a fi alături de cei care cu adevărat au nevoie de ajutor în special în aceste vremuri dificile.”, a declarat Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.

În această perioadă dificilă prin care trece și Republica Moldova, Iute Credit este alături de clienții săi și întreaga societate. Printre măsurile de prim-ajutor se înscrie și donația oferită Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală în martie a.c.

Metodele prin care poți achita rata lunară la Iute Credit.

MyIute, terminalele BPAy, Oplata.md, Pay.net, Internet Banking, terminalele Qiwi, Oficiile Poștale, Victoriabank, Moldindconbank, Eximbank, Eurocreditbank, Comertbank.

În cazul în care alegeți o metodă de achitare, alta decât online, evitați spațiile aglomerate. Vă îndemnăm să vă spălați pe mâini sau să utilizați o soluție dezinfectantă după ce ați atins terminalele de achitare sau  bancnotele. Utilizarea mănușilor, reduce, de asemenea riscul de răspândire a virusului. 

Echipa Iute Credit este disponibilă la numărul de telefon 022 801 500 sau ONLINE, pe www.iutecredit.md,  Facebook.com/IuteCreditMoldova sau Instagram.com/iutecreditmoldova.