Iute Credit Moldova a decis să susțină cadrele medicale și pacienții afectați de virusul COVID-19, prin oferirea unei donații în valoare de 100,000 lei Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Iute Credit Moldova a decis să ofere Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” donația în valoare de 100 000 lei în susținerea cadrelor medicale, precum și a pacienților afectați de pandemie.

Republica Moldova, ca și alte țări ale lumii, trece printr-o perioadă dificilă, și anume lupta contra virusul COVID-19. Este poate testul solidarității, a responsabilității și a consolidării pentru fiecare din noi. Totodată, în numele echipei Iute Credit ne exprimăm în mod special recunoștința față de cadrele medicale, care acum sunt cei care țin piept, zi și noapte, pandemiei care a afectat și țara noastră.”, declară Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.

Adițional, la sprijinul oferit cadrelor medicale, Iute Credit a decis să se solidarizeze și cu clienții săi.

Și siguranța financiară a clienților noștri în această perioadă de încercare este o prioritate pentru noi. În acest sens, am decis să oferim sprijin maxim în plină pandemie de COVID-19, iar persoanele care întâmpină dificultăți în rambursarea creditului, îi îndemnăm să achite în limita posibilităților, pentru a-și păstra stabilitatea financiară și siguranța în ziua de mâine.”, a mai adăugat Lilian Guzun.

Echipa Iute Credit este disponibilă la telefon 022 801 500 sau ONLINE, pe www.iutecredit.md,  Facebook.com/IuteCreditMoldova sau Instagram.com/iutecreditmoldova.

Aveți grijă de sănătatea familiei voastre!