Compania internațională de microfinanțare și tehnologie financiară Iute Credit s-a lansat în cea de-a 6-a țară din Europa, Bulgaria.

CEO Iute Credit Europe, Tarmo Sild  a declarat că compania este mândră de oportunitatea de a aduce serviciul tehnologiei financiare pe o piață atât de ambițioasă. “Suntem încântați să aducem cele mai bune cunoștințe din tehnologia financiară în Bulgaria și să oferim împrumuturi rapide, care în rezultat vor permită bulgarilor să cumpere bunuri sau să plătească pentru servicii care le vor îmbunătăți calitatea vieții.”, a declarat Sild.

Tarmo Sild a afirmat că împrumutul în rate este împrumutul în rate, unde soldul împrumutului, dobânzile și alte taxe trebuie să fie rambursate conform unui program lunar, convenit de comun acord.   “Produsele de împrumut Iute Credit reprezintă împrumuturi de consum negarantate, cu scadențe cuprinse între 1 lună și 36 de luni și împrumuturi auto garantate cu scadență de până la 60 de luni. Cu toate acestea, a nu se confunda produsele Iute Credit cu împrumuturile cu plată, întrucât acesta este un alt tip de serviciu pe care noi nu-l prestăm.

CEO-ul noii filiale din Bulgaria, Kaloyan Radosslavov, a declarat că, deși adevărata muncă începe din acest moment, echipa deja este mândră să contribuie la atingerea unui etape importante în strategia de creștere a grupului Iute Credit.  “Misiunea noastră e să creăm o experiență extraordinară în rândul personalului, astfel încât să depășim așteptările clienților” a declarat  Radosslavov.

Iute Credit planifică să deschidă 5 oficii în 4 orașe din Bulgaria până la finalul anului 2021.  is planning to open 5 offices in 4 cities in Bulgaria by the end of 2021.  Pentru a beneficia un împrumut în rate, clienții trebuie să apeleze la filiala Iute Credit cu actele obligatorii, precum o buletinul de identitate sau pașaportul. Ulterior, când clientul s-a înregistrat, poate solicita împrumutul online sau prin call centru. Mai multe informații despre acest serviciu, găsiți pe   www.iutecredit.bg.

Iute Credit este o companie internațională de microfinanțare și tehnologie financiară, de origine estoniană, care se focuseaza mai ales pe împrumuturi în rate, inclusiv împrumuturi auto. Perioada medie de împrumut este de un an. Înființată în 2008, Iute Credit a devenit lider în Microfinanțare în Europa cu sold de 100 milioane euro and peste 200.000 de clienți activi. Compania își ridică finanțarea prin obligațiuni tranzacționate public care sunt listate la Bursa de Valori din Frankfurt.   Iute Credit operează în Republica Moldova, Albania, Bosnia și Herzegovina, Macedocia, acum și în Bulgaria. Portofoliul partenerilor de afaceri din Iute Credit include servicii poștale de stat, teleoperatori internaționali Orange, VodaFone, Deutsche Telekom, magazine de electronice mari etc.

Informație adițională:

Centru de presă Iute Credit press@iutecredit.com