022 801 500 Lu-Vi 8:00-20:00 Sâm-Dum 08:00-20:00

                                       

IuteCredit Moldova

Ce înseamnă aceste 64 zile de amanarea penalitatilor?
Amânarea plăților lunare se face treptat, doar la cererea clientului. Asta înseamnă că NU puteți amâna plata lunară, imediat pe 64 de zile. De asemenea, modificarea graficului de rambursare, fără penalități, este valabilă doar pe durata regimului de carantină.
Care sunt etapele de amanare a penalităților?
Amanarea penalitatilor se face în trei etape și se aplică numai în cazul în care nu aveți posibilitatea să achitați rata lunară.
A. Suspendarea pentru 17 zile.
În cazul în care întâmpinați dificultăți financiare, temporare, îndemnăm să cereți amânarea plății, deocamdată, pentru 17 zile.
B. +30 zile.
După ce au expirat aceste 17 zile, clienții care întâmpină dificultăți financiare, în contextul regimului de carantină, ne pot contacta repetat, pentru prelungirea termenului creditului (maxim 36 luni) și micșorarea ratei lunare achitate, fără a percepe penalitățile.
C. Suspendarea pentru încă 17 zile.
Ultima etapă de suspendare a penalităților pe o perioada încă 17 zile și se face, de asemenea, la cererea individuală a clientului.
Cat va fi valabilă oferta de 64 zile fără penalități?
Amânarea plăților fără penalități este valabilă doar pe durata stării de urgență în Republica Moldova.
Pentru ce fel de împrumut este valabilă oferta de amânare a plăților?
Amânarea plăților pentru 64 de zile se aplică doar pentru creditul cash sau produse în credit, nu și pentru creditul auto.
Unde pot solicita amânarea plății?
Iată canalele prin care aveți disponibilitatea de a solicita amânarea cererii: 022801500, Paginele oficiale în rețelele de socializare (Facebook, Instagram) info@iutecredit.md Iute Credit Messenger. Accesează www.iutecredit.md pentru a interacționa online cu experții noștri. Filialele Iute Credit. . Pentru a reduce la maxim riscul de răspândire a virusului, am păstrat filialele noastre deschise, însă cu cel mult doi experți financiar- bancari prezenți.
E stare de urgență, cum pot beneficia de un împrumut sau să efectuez achitarea fără să ies din casă?
Respectați cu strictețe autoizolarea. Pentru a beneficia de un împrumut Iute Credit este disponibil 24/7, prin SMS, cu aprobare automată.
Aflați aici cum puteți beneficia de un împrumut prin SMS. https://iutecredit.md/ai-deja-un-imprumut-dar-mai-ai-nevoie-de-bani-ia-3000-pentru-2-luni/
De asemenea, Iute Credit este disponibil ONLINE sau la telefon. Aplicați pentru un credit online aici https://iutecredit.md/application/?loan_amount=10000&loan_period=3
prin telefon: 022 801 500 sau prin intermediul paginilor noastre oficiale în rețelele de socializare (Facebook, Instagram).
Metodele de achitare a ratei lunare sunt următoarele: MyIute, terminalele BPAy, Oplata.md, Pay.net, Internet Banking, terminalele Qiwi, Oficiile Poștale, Victoriabank, Moldindconbank, Eximbank, Eurocreditbank, Comertbank.
Dacă am posibilitatea să vin la filiala Iute Credit? Găsesc pe cineva acolo?
Filialele noastre sunt deschise cu program obișnuit, însă ținem cont de toate măsurile de protecție a clienților și a experților financiar-bancari. În filială activează nu mai mult de două persoane, echipate cu măști și mănuși. De asemenea, în încăperi se efectuează măsuri de dezinfectare și aerisire cu regularitate, iar la intrare și la masă se găsesc soluții dezinfectante pentru clienți. Deservirea clienților se face la distanța de minim 2 metri.